Przykładowe menu:
Przyjęcie wariant I – 110 zł
zupa – do wyboru
II danie – do wyboru
Deser lub ciasto
Kawa, herbata, woda z cytryną miętą – bez limitu
Soki, napoje gazowane, woda- 0,5 l na osobę
Impreza przewidywana jest na 3 -4 godziny
Przyjęcie wariant II – 170 zł
zupa – do wyboru
II danie – do wyboru
3 przekąski do wyboru
2 sałatki do wyboru
Pieczywo, masło, marynaty
Deser lub ciasto
Owoce filetowane
Kawa, herbata, woda z cytryną miętą – bez limitu
Soki, napoje gazowane, woda- 0,5 l na osobę
Impreza przewidywana jest na 3- 4 godziny
Przyjęcie wariant III – 180 zł
zupa – do wyboru
II danie – do wyboru
4 przekąski do wyboru
2 sałatki do wyboru
zupa
Pieczywo, masło,
Deser lub ciasto
Owoce filetowane
Kawa, herbata, woda z cytryną miętą – bez limitu
Soki, napoje gazowane, woda- 0,5 l na osobę
Impreza przewidywana jest na 5- 6 godzin.
Przyjęcie wariant IV – 210 zł
zupa – do wyboru
II danie – do wyboru
5 przekąsek do wyboru
2 sałatki do wyboru
II danie
Pieczywo, masło, marynaty
Deser lub ciasto
Owoce filetowane
Kawa, herbata, woda z cytryną miętą – bez limitu
Soki, napoje gazowane, woda- 0,5 l na osobę
Impreza przewidywana jest na 5-6 godzin
Przyjęcie wariant V – 246 zł
zupa – do wyboru
II danie – do wyboru
6 przekąsek do wyboru
3 sałatki do wyboru
zupa
II danie z dodatkami (jedno do wyboru)
Pieczywo, masło, marynaty
Deser lub ciasto
Owoce filetowane
Napoje bez limitu: kawa, herbata, soki, napoje gazowane, woda
Impreza przewidziana jest na 5-6 godzin
Przykładowe menu:
Zupy – do wyboru:
Flaki wołowe
Domowy rosół z makaronem
Zupa gulaszowa
Żurek staropolski z kiełbaską i jajkiem
Barszczyk czerwony z pasztecikiem lub uszkami
Krem z pomidorów ze świeżą bazylią
Krem z dyni
Drugie dania
Sznycel z indyka w sosie grzybowym z gorgonzolą
Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem w sosie serowym
Pierś z indyka zapiekana z serem Mozzarella w sosie pomidorowym
Noga z kaczki podana z pieczonymi jabłkami i żurawiną
Roladki ze schabu z szynką i suszonymi pomidorami z sosem rozmarynowym
Pieczeń z indyka z sosem śliwkowym
Eskalopki ze schabu w sosie BBQ
Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym lub ziołowym
Kotlet schabowy
Kotlet devolaille
Dodatki
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki pieczone w cząstkach
Ziemniaki puree
Kluski śląskie
Gnocchi
Mini marchewka z masełkiem na ciepło
Bukiet surówek
Wybór warzyw na parze (marchewka, fasolka, kalafior)
Buraczki zasmażane
Przekąski
Carpaccio wołowe na rukoli z oliwą truflową
Półmiski mięs pieczonych oraz wędlin wiejskich
Deski serów z owocami winogron, orzechami oraz krakersami
Półmiski antypasti – z suszonymi wędlinami, różnymi serami i dodatkami
Roladki z kurczaka ze szpinakiem i serem feta
Roladki z polędwiczki z camembertem i żurawiną
Różyczki z łososia wędzonego z musem serowo-chrzanowym
Rolada z tortilli, grillowanych warzyw i kurczaka
Tatar wołowy – serwowany podczas przyjęcia
Tatar z łososia na grzance
Nuggetsy + sosy
Carpaccio wołowe na rukoli z oliwą truflową
Półmisek jaj faszerowanych pastą z tuńczyka i pieczarek
Śledzie w trzech smakach
Sałatki
Sałatka z tuńczyka na sałacie z zielonymi oliwkami w sosie musztardowo – miodowym
Sałatka jarzynowa
Sałatka grecka z serem feta
Sałatka biesiadna z jajkiem, serem i szynką, sałatami oraz sosem koktajlowym
Sałatka z rukoli, suszonych pomidorów i chipsów z bekonu
Sałatka Cezar
Pomidory po grecku
Dodatki:
Pieczywo różne
Masło
Desery
Panna Cotta z sosem malinowym
Tiramisu w pucharku
Mus z chia z mlekiem kokosowym i mango
Pucharek lodowy z owocami i bitą śmietaną
Ciasta: szarlotka, sernik
Owoce filetowane
Napoje:
Soki owocowe, napoje gazowane, woda w dzbankach – stojące na stole
Kawa oraz herbata
Za dzieci od 3 do 10 lat płatne jest 50%
Dodatkowe opłaty
Do każdego rachunku będzie doliczony serwis w wysokości 10 %
Włoskie wino białe oraz czerwone 0.7 l – 90.00 zł butelka
Proseco – 90.00 zł/butelka
Wódka Wyborowa 0.5 l – 90.00 zł/butelka
Jack Daniels – 210 zł
Johne Walker Black – 220 zł
Własny alkohol – oplata korkowego – 30.00 zł/osoba
Tort – 120.00 zł/kg
Wniesienie własnego tortu – 60 zł
Białe pokrowce na krzesła – 5 zł/sztuka