Przykładowe menu na konsolację:
Koszt – 75 zł/ osoba
Zupy
(dwie do wyboru – pół na pół)
Flaki wołowe
Esencjonalny rosół z makaronem
Węgierska zupa gulaszowa
Żurek staropolski z kiełbaską i jajkiem
Krem z pomidorów ze świeża bazylią
Barszczyk czerwony z pasztecikiem
Drugie dania
Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem w sosie serowym
Pierś z indyka zapiekana z serem Mozzarella w sosie pomidorowym
Roladki ze schabu z szynką i suszonymi pomidorami z sosem pieczeniowym
Pieczeń z indyka z sosem żurawinowym
Eskalopki ze schabu w sosie koperkowym
Schab pieczony w sosie grzybowym
Polędwiczki wieprzowym w sosie kurkowym lub ziołowym
Kotlet schabowy
Kotlet devolaille
Dodatki
Ziemniaki gotowane z koperkiem
Ziemniaki pieczone w cząstkach
Ziemniaki puree
Kluski śląskie
Mini marchewka z masełkiem na ciepło
Bukiet surówek
Wybór warzyw na parze
Napoje
Soki owocowe, napoje gazowane – 0,5 l / osoba
Woda, kawa, herbata – bez limitu